Ons Verhaal

Ons Verhaal


Met al de winst van het bier kopen wij bossen aan en maken deze toegankelijk voor iedereen. 

Beer 4 Nature


Jij maakt het verschil 

Passie voor bier en passie voor natuur. Alles liefst zo puur mogelijk, zo weinig mogelijk aangetast. Dat willen we met Beer 4 nature vandaag bereiken en morgen garanderen. Daarom wordt de winst van ons bier gebruikt om natuurgebieden aan te kopen, optimaal te beheren en open te stellen voor het brede publiek. Het is ons engagement om kwaliteitsvol bier te brouwen en een groene geborgenheid te creëren voor mens en dier. Passie voor bier en passie voor natuur, geniet ervan!  

Ons Verhaal

Met de winst van onze bieren kopen wij bossen aan en maken deze toegankelijk voor iedereen.
Wij zijn Kevin, Jeroen en Pieter, drie dynamische Kempenzonen met een passie voor bier en een passie voor natuur. Daarom hebben we in maart 2020 onze krachten gebundeld en een bedrijf opgericht met als merknaam Beer 4 Nature. We willen een gezond bedrijf worden dat haar winsten niet uitkeert of consumeert, maar aanwendt om bossen te kopen zodat we aan de volgende generatie(s) kunnen garanderen dat er ook in de toekomst nog bossen zijn waar we allemaal kunnen wandelen, spelen of gewoonweg genieten van de natuur.
Wij houden er namelijk enorm van om met ons gezin, al dan niet vergezeld van een horde goede vrienden, te gaan wandelen, sporten, spelen of ravotten in één van de prachtige regionale bossen.
Helaas merkten we de laatste tijd op dat er veel bos verdwijnt of wordt omheind. Wij kunnen dat nog relativeren, wij hebben ons plezier in het bos gehad, maar onze kinderen vinden dat onaanvaardbaar en verplichtten ons in actie te schieten.
Daarom hebben we ons omgeschoold tot microbrouwer en produceren we lekkere biertjes die we vervolgens verkopen aan iedereen die het lust, dus hopelijk ook aan jou.
De winst van het bier gebruiken we om bossen aan te kopen, ze goed te beheren en open te stellen voor jong en oud. Als je graag wil weten hoe we dat van plan zijn of als je zelf goede suggesties hebt om het beter te doen, contacteer ons gerust, dan bespreken we het bij een lekker biertje.
Tot zover de proloog van ons verhaal. Met jouw hulp schrijven we hopelijk nog tal van hoofdstukken met als rode draad: passie voor bier en passie voor natuur.