Video

Onze video’s al bekeken?

Wie is beer4nature?

Beer 4 Nature is een startend bedrijf dat gedragen wordt door 3 enthousiastelingen: Kevin Vleminx, Jeroen De Muynck en Pieter Vanhoof. Vanuit hun passie voor natuur en passie voor bier streven ze naar het gezonde kruispunt tussen een gezonde onderneming en een duurzame, maatschappelijke meerwaarde.

Om dit te bereiken ontwikkelen we kwaliteitsvolle bieren met karakter. Deze bieren verkopen we via tal van kanalen die elke maand nog worden uitgebreid.

De winst die gemaakt wordt, willen we inzetten om bossen te behouden, te onderhouden en te creƫren die enerzijds bijdragen aan de biodiversiteit in Belgiƫ en anderzijds de samenleving een ruimte biedt om meer buiten te spelen, te sporten, te leven.

Passie voor bier en passie voor natuur. Alles liefst zo puur mogelijk, zo weinig mogelijk aangetast. Dat willen we met Beer 4 nature vandaag bereiken en morgen garanderen. Daarom wordt de winst van ons bier gebruikt om natuurgebieden aan te kopen, optimaal te beheren en open te stellen voor het brede publiek.

Het is ons engagement om kwaliteitsvol bier te brouwen en een groene geborgenheid te creƫren voor mens en dier. Passie voor bier en passie voor natuur, geniet ervan!

Contactgegevens

E-mail: info@beer4nature.be
Tel: 0494 90 36 50

BTW: BE0743.513.314

Sint Paulusstraat 53
2400 Mol
Belgiƫ

Verkooppunten

Benieuwd waar je onze bieren kan verkrijgen naast onze biershop? Hiervoor kan je terecht bij verschillende drankhandelaars in jouw buurt.

Winkelmand