Yesweplant box

Per verkocht doosje planten wij een boom in Vlaanderen:

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf €75,00

Geleverd binnen 3 werkdagen
Meer info over de Yesweplantbox?

De box bevat 1x Toekan, 1x Voske, 2x Ne Kemping, 1x Hert en 1x Wisent.

Let op: Als een bepaald bier tijdelijk uit voorraad is, vullen we de box aan met extra stuks van de andere bieren.

Toekan: (5,2%)

Zodra de werkdag erop zit, is het tijd om te aperitieven! En liefst nog met de zon op onze snoet, de benen omhoog en de barbecue bak-klaar. Speciaal voor die momenten is de Toekan ontwikkeld. Een zomers, blond biertje met een erg toegankelijk alcoholpercentage van 5,2%. Door echte citrus toe te voegen tijdens het kookproces, krijg de Toekan haar herkenbaar, verfrissend zuurtje in de afdronk. De afwerking met champagnegist laat het bier heerlijk tintelen op de tong. Met andere woorden, Toekan is hét aperitiefbier bij uitstek.

Een gouden medaille op de European Beer Challenge en een zilveren medaille op de London Beer Competition bevestigen ook de kwaliteit van dit bier.

Voske: (5,3%)

De combinatie van een gracieuze speelsheid met een eigenzinnig karakter maakt de vos een uniek en prachtig dier. Diezelfde combinatie hebben wij ondergebracht in ons Voske. We vullen onze pilsmouten aan met karamelmouten die de rossige, vossige kleur aan het bier geven. Door af te werken met een eigenzinnige lambiekgist, krijgt het Voske haar unieke smaak. Een toegankelijk alcoholpercentage, een heel pure smaak en een fris zuurtje, dat is het Voske.

Ne Kemping Original: (6,2%)

Al bij het openen van Ne Kemping word je meteen gekatapulteerd naar de zomerse kampeerweide.
De frisse, fruitige geur van dit natuurlijk blond bier verraadt het genot dat je beleeft vanaf de eerste slok.
Het goudgele gerstenat laat je glas stralen alsof je de zon zelf in je hand houdt.
De subtiele bitterheid en de milde zoetheid die gepaard gaan onder de sneeuwwitte kraag bezorgen een uiterst smaakvolle dorstlesser.
Wacht niet langer en gun jezelf een waar vakantiemoment met ons gloednieuw bier: Ne Kemping!

Hert: (6,7%)

Hert is ons allereerste bier en tot op de dag van vandaag nog steeds onze bestseller. En terecht, want Hert is uniek. Het is een kruidig blond bier dat met haar ietwat hoppige karakter toch een frisse en fruitige afdronk meebrengt. Dankzij de combinatie van het toegankelijke alcoholpercentage (6,7%) met de volle, kruidige smaak is Hert een bier dat elke gelegenheid net dat tikkeltje aangenamer maakt.
Op de European Beer Challenge en London Beer Competition heeft Hert een zilveren medaille gehaald. Dus de kwaliteit van het bier is gegarandeerd.

Wisent: (9%)

Wisent een bruin, machtig, Bizon-der dier. One of the Big 5 of Europe.
Wisent een bruin, machtig bizon-der lekker bier. One of the Six of Beer 4 Nature.
Quadrupel, Oak Aged Bourbon Infused.
Donkere kleur, vol van smaak, beetje houtsmaak, kortom echt genieten.

 

SKU: YWPB-1 Categorie: Tags: ,

Steun jij Beer 4 Nature?

Beerfunding 100%

Beer 4 Nature groeit

Na de drie zilveren medailles en de gouden medaille voor onze Toekan is alles in een stroomversnelling geschoten. VTM, Radio 2, Knack de meeste Vlaamse kranten, Radio Mol, Made in de Kempen en misschien nog anderen hebben hier mee ruchtbaarheid aan gegeven. Jullie hebben dan ook veel bier gekocht en daarom zijn we bijna in de mogelijkheid om een groter stukje bos aan te kopen.

Het stukje bos

Dit ligt in de Belse Bossen. We kunnen hier een groter geheel creëren waar we het beheersplan op kunnen loslaten. Dit in samenwerking met de bosgroep. We zetten in op biodiversiteit, toegankelijkheid en de creatie van een speelbos.

Wat houdt de Beerfunding in?

Een Beerfunding is een soort Crowdfunding. Maar je krijgt er biertjes in de plaats terwijl dit bij een crowdfunding niet het geval is. We moeten nog 30.000 flesjes verkopen om ons doel te halen. Je kan onze biertjes kopen bij de lokale drankencentrales, horeca, supermarkt en op onze webshop.

 • We gaan starten! 0% 0%

Onze ecologische missie

Alle winst gaat naar aankoop van bossen

Award winning bier

Ontdek onze unieke smaken

Snelle levering

Om onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden verzenden wij onze bestellingen elke maandag via B-Post.

Drink jij je steentje bij?

 • 1 Boom

  4,00
 • Pakket bomen Large

 • Pakket bomen Medium

 • Pakket bomen small

 • YesWePlantbox

  29,95
 • Hert

 • Aanbieding!

  Ne Kemping

 • Toekan

 • Voske

Contactgegevens

E-mail: info@beer4nature.be
Tel: 0494 90 36 50

BTW: BE0743.513.314

Sint Paulusstraat 53
2400 Mol
België

Verkooppunten

Benieuwd waar je onze bieren kan verkrijgen naast onze biershop? Hiervoor kan je terecht bij verschillende drankhandelaars in jouw buurt.

Winkelmand