FAQ

Meest gestelde vragen

De meest gestelde vragen vind je hier. Mocht je vraag er niet tussen staan dan kan je ons steeds een bericht sturen via de contactpagina.

Levering en retourneren

Retourneren?

Aangezien het om producten gaat uit de voedingssector met een vervaldatum nemen wij geen producten terug.

Mocht er een beschadiging zijn? Gelieve dan enkele foto’s te trekken en binnen de 7 dagen te melden via info@beer4nature.be

Aankoop bossen

Wanneer worden er bossen gekocht?
De bossen worden aangekocht als er voldoende winst is om deze aan te kopen. Het eerste bos is aangekocht in Geel-Bel. We wachten nu op versoepelingen om dit toegankelijk te maken.
Hoe worden de bossen gekocht?
Dit kan op verschillende manieren verlopen. Aangezien wij veel in de Kempense bossen vertoeven, komen we regelmatig voorbij goedgelegen stukken bos die bijvoorbeeld omheind zijn of die slecht beheerd worden. Wij gaan dan op zoek naar de eigenaars en vragen of ze bereid zijn te verkopen. Een andere mogelijkheid is dat boseigenaars ons contacteren met de vraag of we hun bos willen kopen. Een derde mogelijkheid is dat jij ons laat weten welk stuk bos beter beheerd kan worden in functie van toegankelijkheid en dan gaan zij op onderzoek uit. Eenmaal gekocht, gaan wij aan de slag om omheiningen weg te halen en een goed beheer op poten te zetten.

Contactgegevens

E-mail: info@beer4nature.be
Tel: 0494 90 36 50

BTW: BE0743.513.314

Sint Paulusstraat 53
2400 Mol
België

Verkooppunten

Benieuwd waar je onze bieren kan verkrijgen naast onze biershop? Hiervoor kan je terecht bij verschillende drankhandelaars in jouw buurt.

Winkelmand